Gå til innholdet
← Alle emner
Konto og enheter

Enheter og logg ut

Se hvilke enheter som er logget inn på AYA-kontoen din, logg ut andre enheter, og logg ut på den enheten du holder i.
Har du mistet en telefon, eller har du logget inn på en datamaskin du ikke bruker lenger? Under Aktive enheter kan du se hvor kontoen din er logget inn, og logge ut de andre.

Slik ser du enhetene dine

  1. Trykk på det runde ikonet med forbokstaven din øverst til høyre for å åpne innstillingene dine.
  2. Trykk på Aktive enheter.
  3. Du ser en liste over enhetene med Sist aktiv. Den du bruker nå, er merket Denne enheten.
  4. Trykk på Logg ut ved siden av en enhet for å logge den ut, eller trykk på Logg ut overalt ellers for å logge ut alle de andre samtidig.
Listen over aktive enheter
Listen over aktive enheter
Står det Ingen andre enheter er logget inn, er kontoen din kun åpen på den enheten du holder i.

Slik logger du ut på denne enheten

  1. Åpne innstillingene dine, og trykk på Logg ut nederst.
  2. Har kontoen en e-postadresse, blir du logget ut med en gang. Du kan alltid komme inn igjen med en kode på e-post.
  3. Har kontoen ingen e-postadresse, spør appen Logg helt ut? Velg Sikre med e-post og logg ut hvis du vil kunne hente kontoen igjen: du bekrefter e-posten din med en engangskode og blir deretter logget ut.
  4. Velg Lås bare appen hvis du bare vil låse appen. Kontoen er der fortsatt, og du kommer inn igjen med Fortsett.
  5. Velg kun Logg helt ut uten e-post hvis du er sikker. Da kan ikke kontoen og de aktiverte produktene dine hentes tilbake.

Greit å vite

  • Når du logger inn på en ny enhet, blir de andre enhetene som standard logget ut automatisk.
  • Har du mistet telefonen, logger du inn på en annen enhet med e-posten din. Da blir den mistede telefonen logget ut.