Ir ao contido
← Todos os temas
Compartir coa familia

Engade unha persoa de contacto

Converte, por exemplo, a un avó, un veciño ou un familiar en persoa de contacto, para que reciba avisos e chamadas cando se escanee o produto.
Unha persoa de contacto é un adulto adicional que recibe avisos e chamadas se alguén atopa o produto, por exemplo a avoa, un veciño ou un familiar dunha persoa maior. Unha persoa de contacto non pode cambiar nada no produto.

Como facelo

  1. Abre o produto e toca a roda dentada (Axustes).
  2. Busca Persoas e toca Engadir unha persoa.
  3. Escribe o nome da persoa, por exemplo Avoa.
  4. Escolle o rol Persoa de contacto.
O rol Persoa de contacto está escollido
O rol Persoa de contacto está escollido
  1. Toca Compartir ligazón ou código QR e envía a ligazón con Compartir, Copiar ligazón ou Amosar código QR. Tamén podes escribir un correo e tocar Enviar o convite por correo.
  2. A persoa de contacto abre a ligazón no seu propio teléfono e toca Aceptar. Ata entón non recibe nada.

A páxina propia da persoa de contacto

Cando a persoa de contacto aceptou, o produto aparece en Compartido comigo na páxina de inicio. Un toque en Abrir mostra unha páxina sinxela co último escaneo.
A páxina da persoa de contacto co último escaneo
A páxina da persoa de contacto co último escaneo
  • Arriba aparece Tes acceso a e o nome do produto.
  • Último escaneo mostra a hora e Ver no mapa abre a localización. Se a localización é só estimada, aparece Localización aproximada.
  • Se hai unha chamada en curso agora mesmo, a persoa de contacto pode tocar Unirse á chamada.
  • Se a persoa de contacto xa non quere recibir avisos, toca Deixar de recibir avisos e despois Si, deixar.

Bo saber

  • Unha persoa de contacto recibe avisos e chamadas, pero non ve o historial nin as mensaxes e non pode cambiar o nome, as notas nin pausar. Se a persoa debe poder facelo, escolle Coproxenitor.
  • Podes cambiar o rol en calquera momento con Cambiar rol baixo a persoa na lista.
  • Pode haber como máximo 5 persoas ademais de ti nun produto.
  • Nunha pulseira reutilizable chámase Persoas de contacto adicionais ata que teñas activado o uso compartido. Alí podes engadir ata dúas persoas con nome e correo.
Non atopaches a resposta?
Escríbenos