← Toate subiectele
Cont și dispozitive
Dispozitive și deconectare
Vezi ce dispozitive sunt conectate la contul tău AYA, deconectează alte dispozitive și deconectează-te de pe dispozitivul pe care îl ai în mână.
Ți-ai pierdut telefonul sau te-ai conectat pe un computer pe care nu îl mai folosești? La Dispozitive active poți vedea unde este conectat contul tău și le poți deconecta pe celelalte.
Cum îți vezi dispozitivele
- Apasă pe pictograma rotundă cu inițiala ta din dreapta sus pentru a-ți deschide setările.
- Apasă Dispozitive active.
- Vezi o listă cu dispozitivele și Ultima activitate. Cel pe care îl folosești este marcat Acest dispozitiv.
- Apasă Deconectare lângă un dispozitiv pentru a-l deconecta sau apasă Deconectare de peste tot pentru a le deconecta pe toate celelalte deodată.

Dacă apare Niciun alt dispozitiv conectat, contul tău este deschis doar pe dispozitivul pe care îl ai în mână.
Cum te deconectezi de pe acest dispozitiv
- Deschide-ți setările și apasă Deconectare în partea de jos.
- Dacă contul are un email, ești deconectat imediat. Poți reveni oricând cu un cod primit pe email.
- Dacă contul nu are email, aplicația întreabă Te deconectezi complet? Alege Securizează cu email și deconectează-te dacă vrei să poți recupera contul: îți confirmi emailul cu un cod unic și apoi ești deconectat.
- Alege Doar blochează aplicația dacă vrei doar să blochezi aplicația. Contul rămâne, iar tu intri din nou cu Continuă.
- Alege Deconectează-te complet fără email doar dacă ești sigur. Atunci contul și produsele tale activate nu mai pot fi recuperate.
Bine de știut
- Când te conectezi pe un dispozitiv nou, celelalte dispozitive sunt deconectate automat, în mod implicit.
- Dacă ți-ai pierdut telefonul, conectează-te pe alt dispozitiv cu emailul tău. Atunci telefonul pierdut este deconectat.
Nu ați găsit răspunsul?
Scrieți-ne