Към съдържанието
← Всички теми
Собственост и прехвърляне

Премахнете продукт от приложението си

Освободете QR кода, така че продуктът да изчезне от приложението ви и друг да може да го активира с оставащото време.
Ако вече не използвате продукта или сте го подарили, можете да го премахнете от приложението си. QR кодът се освобождава, така че следващият да може да го активира.

Как се прави

  1. Отворете продукта и докоснете зъбното колело (Настройки).
  2. Превъртете най-отдолу и докоснете Премахни от моето приложение (Освободете QR кода, за да може друг да го активира).
Премахни от моето приложение най-отдолу в настройките
Премахни от моето приложение най-отдолу в настройките
  1. Прочетете текста под Премахване от приложението?.
  2. Докоснете Да, премахни. Ако промените решението си, докоснете Отказ.
Това не може да бъде отменено. Ако продуктът е за определен човек, Прехвърлете продукт на нов собственик е сигурният избор, защото тогава само този човек може да го вземе.

Това се случва, когато премахнете продукт

  • Името, историята на сканиранията, съобщенията, бележките и хората, с които сте споделили, се изтриват.
  • QR кодът се освобождава. Първият, който го сканира и активира, става новият собственик.
  • Срокът на валидност не се удължава. Следващият собственик получава оставащото време.
  • Маркер за сигурност в AYA регистъра запазва заключения си идентификатор на устройството, така че устройството продължава да стои като маркирано от собственик и при следващия собственик.
  • Ако е маркер за сигурност на куфар, можете да изберете Предайте историята на пътуванията на следващия собственик. Прехвърлят се само място и време, нищо лично.

Добре е да знаете

  • Само собственикът може да премахне продукт. Съродителят може вместо това да напусне споделянето.
  • Ако искате само да направите пауза, поставете продукта на пауза вместо това. Вижте Поставете продукт на пауза.
Не намерихте отговора?
Пишете ни