İçeriğe geç
← Tüm konular
Ailenizle paylaşma

İletişim kişisi ekleyin

Ürün tarandığında mesaj ve arama almaları için örneğin bir büyükanne/büyükbabayı, komşuyu veya akrabayı iletişim kişisi yapın.
İletişim kişisi; anneanne, komşu veya yaşlı bir bireyin yakını gibi, biri ürünü bulduğunda mesaj ve arama alan ek bir yetişkindir. İletişim kişisi ürün üzerinde hiçbir şeyi değiştiremez.

Nasıl yapılır?

  1. Ürünü açın ve dişli çark simgesine (Ayarlar) dokunun.
  2. Kişiler bölümünü bulun ve Kişi ekle düğmesine dokunun.
  3. Kişinin adını girin, örneğin Anneanne.
  4. İletişim kişisi rolünü seçin.
İletişim kişisi rolü seçili
İletişim kişisi rolü seçili
  1. Bağlantı veya QR kodu paylaş düğmesine dokunun ve bağlantıyı Paylaş, Bağlantıyı kopyala veya QR kodunu göster ile gönderin. Ayrıca bir e-posta adresi girip Daveti e-postayla gönder düğmesine de dokunabilirsiniz.
  2. İletişim kişisi bağlantıyı kendi telefonunda açar ve Kabul et düğmesine dokunur. O zamana kadar hiçbir bildirim almaz.

İletişim kişisinin kendi sayfası

İletişim kişisi kabul ettikten sonra ürün, kendi ana ekranında Benimle paylaşılanlar altında görünür. Aç düğmesine dokunulduğunda son taramayı içeren sade bir sayfa açılır.
Son taramayı gösteren iletişim kişisi sayfası
Son taramayı gösteren iletişim kişisi sayfası
  • En üstte Erişiminiz var ve ürünün adı yazar.
  • Son tarama zamanı gösterir ve Haritada göster konumu açar. Konum yalnızca tahmini ise Yaklaşık konum yazar.
  • O anda devam eden bir arama varsa iletişim kişisi Aramaya katıl düğmesine dokunabilir.
  • İletişim kişisi artık mesaj almak istemiyorsa Mesaj almayı bırak ve ardından Evet, bırak düğmesine dokunur.

Bilinmesi gerekenler

  • İletişim kişisi mesaj ve arama alır ancak geçmişi veya mesajları görmez; adı, notları veya duraklatma durumunu değiştiremez. Kişinin bunları yapabilmesi gerekiyorsa Ortak ebeveyn rolünü seçin.
  • Listedeki kişinin altında bulunan Rolü değiştir seçeneğiyle rolü istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
  • Bir üründe sizin dışınızda en fazla 5 kişi olabilir.
  • Tekrar kullanılabilir bileklikte paylaşım sizin için açılana kadar bu bölüm Ek iletişim kişileri olarak adlandırılır. Buraya ad ve e-posta adresiyle en fazla iki kişi ekleyebilirsiniz.
Cevabı bulamadınız mı?
Bize yazın