← Toate subiectele
Proprietate și transfer
Elimină un produs din aplicația ta
Eliberează codul QR, astfel încât produsul să dispară din aplicația ta și altcineva să îl poată activa cu timpul rămas.
Dacă nu mai folosești produsul sau l-ai dat mai departe, îl poți elimina din aplicația ta. Codul QR devine liber, ca următorul să îl poată activa.
Cum procedezi
- Deschide produsul și apasă pe rotiță (Setări).
- Derulează până jos și apasă Elimină din aplicația mea (Eliberează codul QR ca altcineva să îl poată activa).

- Citește textul de la Elimini din aplicația ta?.
- Apasă Da, elimină. Dacă te răzgândești, apeși Anulează.
Nu se poate anula. Dacă produsul trebuie să ajungă la o anumită persoană, Predă un produs unui nou proprietar este alegerea sigură, pentru că atunci doar acea persoană îl poate prelua.
Ce se întâmplă când elimini un produs
- Numele, istoricul scanărilor, mesajele, notițele și persoanele cu care ai partajat sunt șterse.
- Codul QR devine liber. Primul care îl scanează și îl activează devine noul proprietar.
- Timpul de expirare nu se prelungește. Următorul proprietar primește timpul rămas.
- O etichetă de securitate din registrul AYA își păstrează ID-ul blocat al dispozitivului, astfel încât dispozitivul să apară în continuare ca marcat de proprietar la următorul proprietar.
- Dacă este o etichetă de securitate pe o valiză, poți alege Transmite istoricul de călătorie următorului proprietar. Se transmit doar locul și ora, nimic personal.
Bine de știut
- Doar proprietarul poate elimina un produs. Un co-părinte poate în schimb să părăsească partajarea.
- Dacă vrei doar o pauză, pune produsul în pauză în loc să îl elimini. Vezi Pune un produs în pauză.
Nu ați găsit răspunsul?
Scrieți-ne