Μετάβαση στο περιεχόμενο
← Όλα τα θέματα
Αγορά μεταχειρισμένου

Αποδοχή προϊόντος από κάποιον άλλον

Πώς να γίνετε ο νέος κάτοχος ενός προϊόντος AYA όταν ο προηγούμενος κάτοχος σας έχει δώσει σύνδεσμο μεταβίβασης ή κωδικό QR.
Αν αγοράσατε ή λάβατε ένα προϊόν AYA από κάποιον άλλον, ο προηγούμενος κάτοχος σας στέλνει έναν σύνδεσμο ή σας δείχνει έναν κωδικό QR. Μόλις τον αποδεχτείτε, το προϊόν γίνεται δικό σας.

Πώς να κάνετε αποδοχή

  1. Ανοίξτε τον σύνδεσμο ή σαρώστε τον κωδικό QR στο δικό σας τηλέφωνο.
  2. Στην ενότητα Λαμβάνετε ένα προϊόν AYA βλέπετε ποιο προϊόν είναι, το όνομα αν μεταφέρεται μαζί, καθώς και τη διάρκεια ισχύος του, π.χ. Ισχύει έως μια ημερομηνία ή Ισχύει εφ' όρου ζωής.
  3. Πατήστε Αποδοχή.
  4. Όταν εμφανιστεί το μήνυμα Είναι πλέον δικό σας., μπορείτε να πατήσετε Άνοιγμα στην εφαρμογή για να δείτε το προϊόν.
Η σελίδα Λαμβάνετε ένα προϊόν AYA με το κουμπί Αποδοχή
Η σελίδα Λαμβάνετε ένα προϊόν AYA με το κουμπί Αποδοχή
Η σελίδα δεν εμφανίζει ποτέ στοιχεία για τον προηγούμενο κάτοχο, παρά μόνο το προϊόν, το όνομα αν μεταφέρεται μαζί, και τη διάρκεια ισχύος.

Τι μεταφέρεται μαζί

  • Ο υπολειπόμενος χρόνος, το πρόγραμμα και τυχόν αναγνωριστικό συσκευής καταχωρημένο στο μητρώο AYA.
  • Το όνομα, εφόσον ο προηγούμενος κάτοχος επέλεξε να μεταφερθεί μαζί. Διαφορετικά, μπορείτε να δώσετε εσείς όνομα στο προϊόν.
  • Σε ένα σήμα ασφαλείας σε βαλίτσα, ο προηγούμενος κάτοχος μπορεί να επιλέξει να μεταβιβάσει και το ιστορικό ταξιδιών.

Τι δεν μεταφέρεται μαζί

  • Το ιστορικό σαρώσεων, τα μηνύματα, οι τοποθεσίες και τα άτομα με τα οποία είχε κοινοποιηθεί το προϊόν.
  • Οι πληρωμές του προηγούμενου κατόχου. Σε ένα επαναχρησιμοποιούμενο βραχιόλι, η συνδρομή του πωλητή διακόπτεται και την ανανεώνετε εσείς.

Καλό είναι να γνωρίζετε

  • Ο σύνδεσμος ισχύει για μία χρήση και για 7 ημέρες. Αν γράφει "Ο σύνδεσμος έληξε. Ζητήστε έναν νέο από τον προηγούμενο κάτοχο.", θα χρειαστείτε νέο σύνδεσμο.
  • Μέχρι να κάνετε αποδοχή, το προϊόν ανήκει ακόμη στον προηγούμενο κάτοχο, ο οποίος μπορεί να ακυρώσει τη μεταβίβαση.
  • Αν σας ζητηθεί να συνδεθείτε, αυτό συμβαίνει επειδή στο τηλέφωνο είχε γίνει παλαιότερα σύνδεση με ιμέιλ. Συνδεθείτε ώστε το προϊόν να προστεθεί στον δικό σας λογαριασμό.