Siirry sisältöön
← Kaikki aiheet
Omistajuus ja luovutus

Poista tuote sovelluksestasi

Vapauta QR-koodi, jotta tuote poistuu sovelluksestasi ja joku toinen voi aktivoida sen jäljellä olevalla ajalla.
Jos et enää käytä tuotetta tai olet antanut sen pois, voit poistaa sen sovelluksestasi. QR-koodi vapautuu, jotta seuraava käyttäjä voi aktivoida sen.

Näin toimit

  1. Avaa tuote ja napauta rataskuvaketta (Asetukset).
  2. Vieritä aivan alas ja napauta Poista sovelluksestani (Vapauta QR-koodi, jotta toinen voi aktivoida sen).
Poista sovelluksestani asetusten alareunassa
Poista sovelluksestani asetusten alareunassa
  1. Lue teksti otsikon Poistetaanko sovelluksestasi? alta.
  2. Napauta Kyllä, poista. Jos muutat mielesi, napauta Peruuta.
Tätä ei voi perua. Jos tuote on menossa tietylle henkilölle, Luovuta tuote uudelle omistajalle on turvallinen valinta, sillä silloin vain kyseinen henkilö voi ottaa sen vastaan.

Mitä tapahtuu, kun poistat tuotteen

  • Nimi, skannaushistoria, viestit, muistiinpanot ja henkilöt, joiden kanssa olet jakanut tuotteen, poistetaan.
  • QR-koodi vapautuu. Ensimmäisestä henkilöstä, joka skannaa ja aktivoi sen, tulee uusi omistaja.
  • Voimassaoloaikaa ei pidennetä. Seuraava omistaja saa jäljellä olevan ajan.
  • AYA-rekisterissä oleva turvamerkki säilyttää lukitun laitetunnuksensa, joten laite näkyy edelleen omistajamerkittynä seuraavalla omistajalla.
  • Jos kyseessä on matkalaukussa oleva turvamerkki, voit valita Siirrä matkahistoria seuraavalle omistajalle. Vain paikka ja aika siirtyvät mukana, ei mitään henkilökohtaista.

Hyvä tietää

  • Vain omistaja voi poistaa tuotteen. Toinen vanhempi voi sen sijaan poistua jakamisesta.
  • Jos haluat vain pitää tauon, aseta tuote sen sijaan tauolle. Katso Aseta tuote tauolle.
Etkö löytänyt vastausta?
Kirjoita meille