← Kaikki aiheet
Tili ja laitteet
Laitteet ja uloskirjautuminen
Katso, mitkä laitteet ovat kirjautuneina AYA-tilillesi, kirjaa muut laitteet ulos ja kirjaudu ulos käyttämälläsi laitteella.
Oletko kadottanut puhelimen tai kirjautunut sisään tietokoneella, jota et enää käytä? Kohdassa Aktiiviset laitteet näet, missä tilisi on kirjautuneena, ja voit kirjata muut laitteet ulos.
Näin näet laitteesi
- Napauta oikean yläkulman pyöreää kuvaketta, jossa on etukirjaimesi, avataksesi asetuksesi.
- Napauta Aktiiviset laitteet.
- Näet laitelistan ja kohdan Viimeksi aktiivinen. Käyttämäsi laite on merkitty tunnisteella Tämä laite.
- Napauta laitteen vierestä Kirjaudu ulos kirjataksesi sen ulos, tai napauta Kirjaudu ulos kaikkialla muualla kirjataksesi kaikki muut laitteet ulos kerralla.

Jos sivulla lukee Yhtään muuta laitetta ei ole kirjautunut sisään, tilisi on auki vain kädessäsi olevalla laitteella.
Näin kirjaudut ulos tällä laitteella
- Avaa asetuksesi ja napauta alareunasta Kirjaudu ulos.
- Jos tilillä on sähköposti, sinut kirjataan ulos heti. Pääset aina takaisin sisään sähköpostiin lähetettävällä koodilla.
- Jos tilillä ei ole sähköpostia, sovellus kysyy Kirjaudutaanko ulos kokonaan? Valitse Suojaa sähköpostilla ja kirjaudu ulos, jos haluat voida palauttaa tilin myöhemmin: vahvistat sähköpostisi kertakäyttökoodilla ja sen jälkeen sinut kirjataan ulos.
- Valitse Lukitse vain sovellus, jos haluat vain lukita sovelluksen. Tili säilyy laitteella, ja pääset takaisin sisään napauttamalla Jatka.
- Valitse Kirjaudu ulos ilman sähköpostia vain, jos olet aivan varma. Silloin tiliä ja aktivoituja tuotteitasi ei voi enää palauttaa.
Hyvä tietää
- Kun kirjaudut sisään uudella laitteella, muut laitteet kirjataan oletuksena ulos automaattisesti.
- Jos olet kadottanut puhelimesi, kirjaudu sisään toisella laitteella sähköpostillasi. Silloin kadonnut puhelin kirjataan ulos.
Etkö löytänyt vastausta?
Kirjoita meille